İstanbul'da ekonomik sıkıntı çeken yurttaş kendini üst geçide astı: Beni virüs değil çaresizlik öldürdü

İstanbul Aksaray’da bir yurttaş kendini üst geçitte asarak yaşamına son verdi. Yaşamına son veren yurttaşın bıraktığı not ise sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul'da ekonomik sıkıntı çeken yurttaş kendini üst geçide astı: Beni virüs değil çaresizlik öldürdü

İşsizlik, ekonomik sıkıntı, geçinemiyoruz çığlıkları koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirlerle daha da hissedilir oldu. Binlerce insan işsiz kaldı. Açıklanan konomik tedbirler yurttaşlara değil patronlara yönelik oldu.

Bununla birlikte ülkede her gün geçim sıkıntısı yüzünden intiharlar devam ediyor. Son olarak İstanbul Aksaray’da Ahmet Karakeçi isimli yurttaş “Koronavirüs öldürmedi beni, çaresizlik öldürdü” notunu bırakarak intihar etti.

Olay 15 Nisan’da 13 gün önce gerçekleşti. Ancak bugün ortaya çıktı. İstanbul Aksaray’da Ahmet Karakeçi isimli bir yurttaş kendini üst geçide asarak intihar etti. Geride bıraktığı mektupta, “Koronavirüs öldürmedi beni, çaresizlik öldürdü” satırlarını bıraktı.

“Korona virüs öldürmedi beni ama sahipsizlik, çaresizlik, umutsuzluk öldürdü. Ben kendimi intihar ettim” notunu bıraktı. Nota bir de cep telefonu numarası yazdı.

İşte o not: