Öğrenciler Erdoğan'a 'Oy moy yok size' deyince yayın yorumlara kapatıldı

Erdoğan'ın YKS'ye girecek adaylarla yaptığı canlı yayına öğrenciler 'OY MOY YOK SİZE' yorumları yağdırınca yayın yoruma kapatıldı.

Öğrenciler Erdoğan'a 'Oy moy yok size' deyince yayın yorumlara kapatıldı

YKS’ye girecek adayların sorularını yanıtlayan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Sınav tarihi 27-28 Haziran olarak belirlendi. Böylece ilk tarihe göre hazırlık yapan öğrencilerin gereksiz yere yaklaşık bir ay daha sınav stresi yaşamalarının önüne geçildi,” dedi.

BirGün’de yer alan habere göre; Öğrencilerin tepki olarak canlı yayının yorum bölümüne “OY MOY YOK SİZE” mesajları yağdırdı. Mesajların ardından canlı yayın yoruma kapatıldı.

Erdoğan, sosyal medya ile ilgili olarak ise “Her vatandaşımızın ve kurumumuzun, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi sosyal medya ve dijital platformlarda da maddi ve manevi itibarlarını koruma hakkı olmalıdır,” dedi. Erdoğan, “Tüm vatandaşlarımızın sosyal medyayı etkin ve aynı zamanda ahlaki zeminde kullanabilmelerini sağlamak, devlet başkanı olarak görevimdir. Bu konuda güçlü bir hukuki altyapı oluşturmanın hazırlıkları içindeyiz. Milletimizi güvenilir bir internet mecrasına yapacağımız yasal düzenlemelerle kavuşturacağız,” diyerek sosyal medyaya müdahale sinyali verdi.