Vatandaş hastanelerde yer bulamazken Erdoğan'dan vekile hava ambulansıyla aldırma teklifi

Vatandaşın pandemi nedeniyle hastanelerde yer bulmakta zorlanırken AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AKP Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik'le yaptığı telefon görüşmesinde "Hava ambulansıyla seni Ankara'ya aldıralım" cümlesini içeren kaydı sosyal medyadan paylaşıldı.

Vatandaş hastanelerde yer bulamazken Erdoğan'dan vekile hava ambulansıyla aldırma teklifi

AKP Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı telefon görüşmesinin kaydı sosyal medyadan paylaşıldı.

Gazete Fersude’de yer alan habere göre; Koronavirüs testi pozitif çıkan AKP Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, bir aracın içinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı telefon görüşmesi sosyal medyadan yayınlandı.

Erdoğan’ın “Hava ambulansıyla seni inşallah Ankara’ya aldıralım, burada da şehir hastanesine yatıralım” dediği AK Partili Çelik’in ise “Allah sizi başımızdan eksik etmesin” şeklinde yanıt verdiği görüşme, AKP’li Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz tarafından “Sayın Cumhurbaşkanımız Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin inşallah” notuyla paylaşıldı.

Çelik daha sonra ise sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile, ‘Hatay Bölge Hastanesi Doktorlarımız tarafından yaklaşık 6 aydır takibi devam eden tedavi sürecimde desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendi olmak üzere geçmiş olsun dileklerini ileten Değerli Bakanlarımıza, Milletvekili arkadaşlarıma, Teşkilat mensuplarımıza, Kıymetli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

AKP’Lİ ÇELİK’TEN YENİ AÇIKLAMA

Tekrar açıklamada bulunan AKP Milletvekili Sebahat Özgürsoy Çelik şu ifadeleri kullandı:

Rahatsızlığının nedeninin Covid-19 olmadığını ve henüz teşhisi araştırılmakta olduğunu belirten Çelik, şu şekilde açıklamada bulundu:

“9 ay önce dünyaya gelen bebeğimin ardından nöropatik ağrılar nedeniyle yaklaşık 6 aydır araştırılan bu süreç zorlu bir şekilde devam etmektedir.

Dolayısı ile Sayın Cumhurbaşkanımızın bu gerekçeyle geçmiş olsun dileklerini iletip nezaketini göstererek ambulans uçakla Ankara’ da tedavi olmam gerektiği konusunda tavsiye de bulunmasının sebebi; hastalığımın belirsizliği ve vücut direncimin düşüklüğüdür. Şuan için naklimi gerektirecek bir durum söz konusu değildir.

Aynı şekilde Milletvekili arkadaşlarımızın ziyareti de bu amaçla gerçekleştirilmiştir.

Ankara’da ki teşhis amaçlı tetkiklerim aynı zamanda, Hatay da semptomları giderici tedavim devam etmektedir.”