AKP'li eski belediye başkanından AKP'lilere: Yanında ders aldığınız için FETÖ taktiği uyguluyorsunuz

AKP'li eski Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı AKP'lilere hitaben ''FETÖ artıklığı yapmayın. Bunlar FETÖ taktiğidir. Yanında ders aldığınız için başka gariban insanları FETÖ'cü diye suçladınız'' açıklamasında bulundu.

AKP'li eski belediye başkanından AKP'lilere: Yanında ders aldığınız için FETÖ taktiği uyguluyorsunuz

31 Mart 2019 tarihinde AKP’den Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sağlıksorunları nedeniyle canlı yayında görevinden istifa etti.

İstifasının ardından sosyal medya üzerinden bir canlı yayın daha yapan Arı, AKP’li isimlere ağır suçlamalarda bulundu. Arı AKP’li isimler hakkında ”FETÖ artıklığı yapmayın. Bunlar FETÖ taktiğidir. Yanında ders aldığınız için başka gariban insanları FETÖ’cü diye suçladınız” ifadelerini kullandı.

BUNLAR FETÖ TAKTİĞİ

Kendisine kumpas kurulduğunu iddia eden Arı, ”Vatandaşa gidip 140 gün boyunca elini ayağını öptüm. Vatandaş bana oy verdi, size oy vermedi. Benim seçildiğim bir yerde hiçbir zorluğa girmeden altın tepside bir belediye başkanlığı sundum. Bundan sonra benim bürokratımın benimle görüşmesi kadar daha doğal ne olabilir? Ben sağlık gerekçemle istifa ediyorum diyorum ama benim çalışma arkadaşlarım benimle diyaloğu kesiyor. Benimle iletişimi kesmeyen de tehdit ediliyor. Mesele merkez ilçe başkanımız Ferit Bey sen benim dostum değil miydin? Ertesi gün ne oldu da Rasim Arı’yı beğenme dedin. Bu nasıl bir vicdandır? Yarın birbirimizin yüzüne nasıl bakacağız? Bana kumpas kuranlar şimdi birbirlerini satmaya başladılar. FETÖ artıklığı yapmayın. Bunlar FETÖ taktiğidir. Yanında ders aldığınız için başka gariban insanları FETÖ’cü diye suçladınız” dedi.

HERKES MAL VARLIĞINI AÇIKLASIN

Bir sosyal medya kullanıcısının ‘Emlak Konutta kaç daireniz var’ sorusu üzerine mal varlığını açıklayan Arı, ”Ben 2002 yılından beri devlet memuruyum. Üst düzey bürokratlık yaptım. Bunun yanında 21 ay belediye başkanlığı yaptım. Benimle birlikte belediyeciliğe başlayan memur, belediye başkanı, siyasetçi vs. hepimiz mal varlığımızı açıklayalım. Bu da yetmez hepimiz mal varlığını Nevşehir Belediyesi’ne bağışlayalım var mısınız? Hodri meydan, bağışlamayan namerttir. Sadece kendimizin mal varlığı değil, annemizin, babamızın, kardeşlerimizin ve diğer yakın akrabalarımızın da mal varlığını ortaya koyalım. Benim bir sayfa mal varlığım var” diye konuştu.