"Biz mafyayı tanımayız" diyen Bahçeli, Sedat Peker'in 'başkanı'yla yan yana

MHP'nin mafyayla hiçbir ilgisinin olmadığını iddia eden Bahçeli'nin Sedat Peker'in videolarında sürekli bahsettiği kişiyle fotoğrafları ortaya çıktı.

Hakkında soruşturma başlatılan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamaları tartışılmaya devam ederken, videolarında sık sık adını geçirdiği ismin ortaya çıkan fotoğrafları dikkat çekici.

Sedat Peker’in “Feridun başkan” diye bahsettiği kişinin, bugün yaptığı açıklamada “Biz mafyayı tanımayız” ifadelerini kullanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de fotoğrafları çıktı.

Sosyal medya hesaplarından toplamda 5 video yayınlayan ve AKP’li siyasetçilerle ilgili açıklamalarda bulunan Peker’in, “Feridun başkan” diye bahsettiği kişinin kim olduğu merak edilmişti.

Söz konusu şahsın Şanlıurfa MHP eski İl Başkanı Feridun Öncel olduğu ortaya çıktı. Memleketçi Sanayici ve İş Adamları (MİSİAD) Genel Başkanı da olan Öncel’in, Peker ile sık sık bir araya geldiği görüldü.

Öte yandan Feridun Öncel’in Bahçeli’yle de yan yana geldiği ortaya çıktı. Bahçeli ile Öncel’in, adı Susurluk Skandalı’na karışan “Drej Ali” lakaplı Ali Yasak, oğlu Halil Yasak’ın da düğününde bir araya geldiği görüldü.

Geçmişte, Öncel ve Bahçeli’nin birçok açılışta da yan yana geldiği öğrenildi.