Erdoğan'ın Rize ziyareti: İkizdere polis ve asker tarafından abluka altına alındı

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize ziyareti öncesi, taş ocağı yapımının devam ettiği İkizdere’deki İşkence Vadisi asker ve polisler tarafından ablukaya alındı.

Erdoğan'ın Rize ziyareti: İkizdere polis ve asker tarafından abluka altına alındı

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyareti öncesi, taş ocağı yapımının devam ettiği İkizdere’deki İşkence Vadisi asker ve polisler tarafından ablukaya alındı. Yaklaşık 4 aydır köylerine yapılmak istenen taş ocağına karşı doğa nöbetlerini sürdüren Gürdüre köylülerinin bulunduğu alana onlarca asker ve polis gönderildi. Ayrıca vadiye giden sokak ve caddelerdeki özel araçlar da kaldırıldı.

RİZE ZİYARETİ

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İyidere-İkizdere Yolu ve Tünelleri Açılış Töreni’ne katılmak için İkizdere’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören mangasını selamladı.

Erdoğan, bugün İkizdere’nin Güneyce beldesinde yapımı biten tünellerin açılışına katılacak. Erdoğan, yarın da Rize merkezde Salarha tünelinin açılış törenine katılacak. Erdoğan, daha sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin yeni binasının açılışını yaparak kentten ayrılacak.