Sanatçıları unutan 'normalleşme'ye tepki gösterdiler

Hakan Altun normalleşme kararlarından müzisyenlerin muaf tutulmasına tepki olarak enstrümanındaki telleri kesti. Altun, "Bilmem anlatabildim mi?" diye de sordu.

Sanatçıları unutan 'normalleşme'ye tepki gösterdiler

Hakan Altun normalleşme kararlarından müzisyenlerin muaf tutulmasına tepki olarak enstrümanındaki telleri kesti. Altun, “Bilmem anlatabildim mi?” diye de sordu.

Sanatçı Hakan Altun, dün AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kademeli normalleşme kararlarının ardından eğlence ve müzik sektörünün beklentilerinin karşılanmamasına enstrümanındaki telleri keserek tepki gösterdi. Altun, videosunun altına “Bilmem anlatabildim mi?” yazdı.

Pandeminin başından beri ilk kapanan alanlardan olan gece kulüpleri ve barlar 1 Haziran’dan itibaren uygulanacak yeni normalleşme kurallarında yine kapalı kalmaya devam edecek. Mart 2020’nin başından beri kapalı olan gece kulübü ve barların açılmaması sosyal medyada tepki çekerken, pek çok kişi söz konusu kararı “yaşam tarzına müdahale” olarak yorumladı.

Instagram hesabından bir paylaşım yapan sanatçı Hakan Altun da sanatçıların yaşadığı sıkıntılara enstrümanındaki telleri keserek tepki gösterdi. Altun, “Bilmem anlatabildim mi?” dedi.

Altun’un ardından şarkıcı Ege de tepkisini, gitarının tellerini keserek gösterdi. Ege, Instagram hesabından yaptığı video paylaşımında ayrıca “Yüzbinlerce insan aylardır evine ekmek götüremiyor. Hakk’ınız var mı?” diye yazdı.