Peker'in 'yolsuzluk yapıyor' dediği Soylu'nun danışmanı kendini böyle savundu: Köyüme camii yaptırıyorum

Soylu'nun danışmanı Hacıoğlu, Peker'in iddialarını reddeden bir açıklama yayımladı.

Peker'in 'yolsuzluk yapıyor' dediği Soylu'nun danışmanı kendini böyle savundu: Köyüme camii yaptırıyorum

Süleyman Soylu’nun yakın çevresinin devlet imkanları ile zengin edildiğini söyleyen organize suç örgütü lideri Sedat Peker, “Süleyman Soylu’nun Ali Faik Hacıoğlu diye danışmanı var. Bu kişi 1.6 milyon liralık arabaya biniyor. Trabzon’a 5 milyon TL’ye ev yaptırıyor. Danışman maaşı 10 bin TL ya vardır ya yoktur. Danışmanı bile zengin…” açıklamasında bulundu.

Peker’in açıklamalarının ardından hedefte olan Ali Faik Hacıoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Ben Ali Faik Hacıoğlu, Hayatımda eroin, kokain satmadım, kimseyi öldürmedim, kimsenin malına çökmedim. Devletime, milletime ihanet etmedim. Devletimi yabancı servislere satmadım..” notuyla paylaştığı açıklamasında 15 Temmuz vurgusu yaparak köyüne cami inşaatı yaptırdığını belirtti.

Hacıoğlu açıklamasında, “Müptezellikte, millete ihanet etmede ve gayri meşru kazançlarla insanlara zulüm edenler, geçmişte FETÖ ile iş tutup zalimlikte zirve olan karakter yoksunları, şimdi kendi gibi müptezellere sufle ederek itibar suikastı yapacaklarını zannediyor” diyerek Peker’i hedef aldı.