"Yaktın yandırdın beni, çapkın aldattın beni"

Erdoğan Bayraktar 17 25 Aralık soruşturmasında kendi hakkındaki iddiaların doğruluğu kabul ederek bir dizi iddiada bulunmuş sonrasında ise çark etmişti. 5 Eylül'de yaptığı twitter paylaşımı çoğu kişi tarafından manidar olarak karşılandı.

17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonları ile ilgili olarak “Dosyada ne varsa kabul ediyorum, benim suçum. Telefondaki konuşmalar bana aittir, tapeler bana aittir, renkli çekilen kameralar, teknik takiptekilerin hepsi bana aittir” diyen eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bugün sosyal medya hesabından “Yaktın yandırdın beni, çapkın aldattın beni” sözlerinin yer aldığı bir şarkı paylaştı.

Bayraktar, açıklamalarının gündem olmasının ardından Twitter’da “Tapeleri ve teknik takip tutanaklarını tarafsız gözle okuyan herkes, dosyanın ne kadar boş olduğunu ve ne kadar zalimce hazırlandığını anlayacaktır” paylaşımında bulunmuştu.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar medya hesabından Ayşe Tunalı’nın seslendirdiği ‘Dereler Çağlar Oldu’ adlı şarkıda geçen ‘Yaktın yandırdın beni Çapkın aldattın beni’ sözlerini paylaştı.