Kılıçdaroğlu: Erdoğan zamları geri çekene kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunarak, "31 Aralık gecesi bizzat imzaladığın elektrik zammını geri al" dedi.

Kılıçdaroğlu: Erdoğan zamları geri çekene kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bu akşam saat 22:00’de önemli bir konu hakkında açıklama yapacağını bildirmişti. Kılıçdaroğlu, önemli bir konu hakkında açıklama yapacağını duyurmasının ardından bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında, “Neden elektrik faturalarınız şişirildi? Bir dilim kuru ekmeğinize kim göz dikti? Bu zulme ancak birlikte son verdirebiliriz. Buyurun bu ibret tablosunu konuşalım…” dedi.

Kılıçdaroğlu, videoda AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrı yaparak, “31 Aralık gecesi bizzat imzaladığın elektrik zammını geri al. Faturalar 31 Aralık öncesine dönsün. Bu zammı sen yaptın, geri almasını da bileceksin” dedi.

Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: “Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben, bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim.”