Akşener'den Erdoğan'a: Giderayak seni çok gergin gördüm

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, canlı yayında kendisine "beni kendinle uğraştırma" diye seslenen Erdoğan'a yanıt verdi.

Akşener'den Erdoğan'a: Giderayak seni çok gergin gördüm

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katıldığı ortak canlı yayın programında kendisine “Beni kendinle uğraştırma” diye seslenmesi üzerine yanıt verdi.

Erdoğan, Hatay’da yeni başlanılan hastane inşaatının çok tartışma konusu olan temel atma görüntülerini bugün partisinin grup toplantısında gündeme taşıyan Akşener’e seslenip şöyle dedi:

“Biz bir şeyi yapıyoruz, yaptık dersek, biz bunu yaparız Meral Hanım. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Bunlara dikkat et, konuştuğun zaman da buna göre konuş. Biz attığımız her adımı tartarak atarız. 20 yıllık iktidarımızda atılan adımlara dikkat et. Yaptığımız otoyallarda bir fire var mı? Kocaeli’nde attığımız adımlara bak, orada yaşıyorsun. Beni kendinle uğraştırma, yanlış yere kafanı çarpıyorsun.”

Akşener bunun üzerine Erdoğan’a Twitter hesabından cevap verdi. Akşener Erdoğan’ın ilgili konuşmasının bulunduğu görüntüyü paylaşarak AKP’li Cumhurbaşkanı’na “Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir” diye seslendi.