İYİ-SEN duyurdu: Ankara'da iş cinayetinde iki işçi yaşamını yitirdi

Ankara'da bulunan Antares Konutları Şantiyesinde yaşanan iş kazasında iki işçi hayatını kaybetti. 

İYİ-SEN duyurdu: Ankara'da iş cinayetinde iki işçi yaşamını yitirdi

Ankara Keçiören’de bulunan Antares Konutları Şantiyesinde çalışan üç inşaat işçisi gerekli önlemler alınmadığı için iş kazası geçirdi. Meydana gelen kazada iki işçi hayatını kaybetti.

İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası’ndan (İYİ-SEN) yapılan açıklamada “Antares Konutları Şantiyesinde ana firma Dolunay AVM Yatırım A.Ş. taşeron Nergizler İnşaat firmasında çalışan üç inşaat işçisi arkadaşımız gerekli önlemler alınmadığı için iş kazası geçirdi. Adıyaman’ dan gurbetçi olarak çalışmaya gelen iki işçi kardeşimiz yaşanan iş kazası nedeniyle maalesef yaşamını yitirdi” denildi

“SÜRECİ YAKINDAN TAKİP ETMEKTEYİZ”

İYİ-SEN’den yapılan açıklama şu şekilde:

SÖMÜRÜ DÜZENİNİZ BATSIN! YIKACAĞIZ!

Ankara Keçiören Antares Konutları Şantiyesinde ana firma Dolunay AVM Yatırım A.Ş. taşeron Nergizler İnşaat firmasında çalışan üç inşaat işçisi arkadaşımız gerekli önlemler alınmadığı için iş kazası geçirdi.

Adıyaman’ dan gurbetçi olarak çalışmaya gelen iki işçi kardeşimiz yaşanan iş kazası nedeniyle maalesef yaşamını yitirdi. Ankara’nın göbeğinde, milyonluk projelerde, işçinin güvenliği alınmadan sırf inşaat patronu daha fazla kar etsin diye bir kez daha iş cinayeti yaşandı.

Bu katliamlara sessiz kalmayacağız. Mücadelemizi yükselteceğiz.

Şantiyede bulunan sendika temsilci ve üyelerimizle birlikte süreci yakından takip etmekteyiz.