DİSK patronların etkinliğinde!

DİSK Çukurova Bölge Temsilciliği'nden yapılan açıklamada "TÜSİAD’ın “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına Girerken” ana teması ile düzenlediği çalıştay serisi kapsamında “Refah ve Bölüşüm: Refahı artırmayı ve adil bölüşümü nasıl sağlayabiliriz?” başlıklı çalıştaya katıldık." denildi.

DİSK patronların etkinliğinde!

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Çukurova Bölge Temsilciliği’nden tepki çeken bir hamle geldi. DİSK Çukurova Bölge Temsilciliği, patron örgütü TÜSİAD’ın “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına Girerken” ana teması ile düzenlediği çalıştaya katıldı. DİSK Çukurova Bölge Temsilciliği’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“TÜSİAD’ın “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına Girerken” ana teması ile düzenlediği çalıştay serisi kapsamında “Refah ve Bölüşüm: Refahı artırmayı ve adil bölüşümü nasıl sağlayabiliriz?” başlıklı çalıştaya katıldık.

17 Haziran Cumartesi günü Adana Sheraton Otel’de gerçekleştirilen çalıştayda; Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girmek üzere olduğumuz bu günlerde başta refah, bölüşüm, gelir ve servet eşitsizliği, yoksulluk, yoksunluk, piyasa başarısızlıkları, sürdürülebilir kalkınma ve bu hususlarda devletin & STK’ların rolü tartışmalarının yanı sıra bu hususlarda faydalı ve uygulanabilir politika önerileri sunulmuştur.
Toplantıyı düzenleyen, başta TÜSİAD Başkanı Orhan Turan olmak üzere Tüsiad ve TÜRKONFED üyelerine ve yöneticilerine, Proje eş koordinatörü Bekir Ağırdır’a, çalışmaya katkı sunan tüm bilim ve iş insanlarına, kamu kurum ve kuruluşlarının ve STK’ların değerli temsilcilerine teşekkür ederiz.”