İhvan'dan HÜDA PAR'a tebrik mesajı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu İstanbul'dan, HÜDAPAR Genel Sekreteri Şehzade Demir Gaziantep'ten, HÜDAPAR Genel İdare Kurulu Üyesi Faruk Dinç Mersin'den, HÜDAPAR Sözcüsü Serkan Ramanlı ise Batman'dan seçilerek Meclis'e girmeye hak kazandı.

İhvan'dan HÜDA PAR'a tebrik mesajı

Mısır’daki Müslüman Kardeşler Teşkilatı’na (İhvan) yakınlığıyla bilinen Dünya Müslüman Âlimler Birliği, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) AKP listelerinden 4 milletvekili ile giren Hür Dava Partisi’ne (HÜDA PAR) tebrik mesajı gönderdi.

Dünya Müslüman Âlimler Birliği Genel Sekreteri Ali Muhyiddin el-Karadaği tarafından yayınlanan tebrik mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Es Selamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuh. Hakikaten, Partinizden 4 kardeşimizin milletvekili seçilerek Parlamentoya girmesinden dolayı çok sevinçliyiz.

Bu kardeşleri can u gönülden tebrik ediyor, çok sevindiğimizi belirtiyor, çokça dua ediyoruz. Bu kardeşlerimiz için Cenâb-ı Mevlâ’dan daha nice muvaffakiyetler diler, isabet ve istikametler niyaz ederiz.

Cenâb-ı Allah, çalışmalarını bereketli kılsın. İslam’a, Müslümanlara, Ümmet’e ve de halkımıza faydalı hizmetlerde muvaffak eylesin.”