Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu ilan etti

Özel, konuşmasında "CHP'deki değişim ülkedeki değişim için ön koşuldur. Çağrımız tüm üyelerimize tüm seçmenlerimizedir. Cumhuriyet Halk Partisi değişirse Türkiye değişir" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu ilan etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirdiği basın toplantısıyla Genel Başkanlık için adaylığını ilan etti.

Tutum belgesini de açıklayan Özgür Özel, ardından ise basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Özgür Özel, 14-28 Mayıs seçimlerinin ardından dile getirdiği değişim çağrılarını yineleyerek “CHP’deki değişim ülkedeki değişim için ön koşuldur. Çağrımız tüm üyelerimize tüm seçmenlerimizedir. Cumhuriyet Halk Partisi değişirse Türkiye değişir” ifadelerini kullandı.

Özel, “Kurultay’da bir engelleme ile karşılaşmayı bekliyor musunuz?” sorusuna “Herhangi bir engelllemeyi Türkiye’ye demokrasiyi getiren partime yakıştıramam. Bir an evvel kurultayı yaparak bu tartışmaları da sona erdirmek istiyoruz” yanıtını verdi.

Özgür Özel, “Cumhuriyet Halk Partisi değişirse Türkiye değişir” dedi.

Özel kendisine Ekrem İmamoğlu hakkında sorulan bir soruya ise “Özgür Özel, kaybederse partinin neferi olarak devam eder. Burası Özgür Özel’in baba evidir. Ekrem İmamoğlu’nun paylaşımını gördüm. İmamoğlu da bu partinin bir evladıdır. Onun değişim konusundaki yaklaşımını önemsiyorum” yanıtını verdi.