VİDEO | Fatma Şahin grevdeki işçilere patronlarını savundu!

AKP’li Belediye Başkanı Fatma Şahin fabrika sahibi Ahmet Şireci'yi ziyaret etti. Ziyaretin ardından  Şahin, grevdeki işçilere seslenerek patronu savundu.

VİDEO | Fatma Şahin grevdeki işçilere patronlarını savundu!

Gaziantep’te Şireci Tekstil’e ait fabrikalarda çalışan işçiler, zam talebiyle greve çıktı. Greve çıkan yaklaşık 2 bin işçi telefonlarına gönderilen mesajla işten çıkarıldı. AKP’li Belediye Başkanı Fatma Şahin fabrika sahibi Ahmet Şireci’yi ziyaret etti. Ziyaretin ardından  Şahin, grevdeki işçilere seslenerek patronu savundu.

Şahin şunları söyledi:

*Bu adam sizin çocuklarınız okula gitsin diye okul yapan bir adam. Telefonla yapıyor ya… Niye, çocuklarınız yarın Fatma Şahin olacak. Uyuşturucu sorunu var dedim. AMATEM’i yaptı.

Allah için insanları değerlendirirken… Dedi ki, camiye gittiği zaman ‘babamın adına en güzel camiyi yaptıracağım başkanım’ Şireci dediğiniz adam bu. Arada fitne çalışıyor. Arada dedikodu çalışıyor. İşçiyle işveren baba oğlu olduğu sürece hiçbir sorun yok.

Adam diyor ki, ‘Beni üzüyorlar.’ Bu yaşananların nedeni ne sizsiniz ne de Şireci, yüksek enflasyon, satın alma gücü paritesi. Cumhurbaşkanımız iki yıllık sürede bu enflasyon tek haneye düşürdüğü zaman bu sorunların hiçbiri kalmayacak. Azıcık sabır. Biz bunu çözerken beraber çözeceğiz. Beni arıyor ‘kurban olayım, şu işi çözün’ diyor. Herkesin çoluğu çocuğu var. Bu işin kazananı vallahi billahi yok.”