Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yurdu'nda patlama sesleri!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde bulunan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin yurdunda doğalgaz patlaması olduğu düşünülen sesler duyuldu.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yurdu'nda patlama sesleri!

Ankara’nın Çubuk ilçesinde bulunan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin kampüsünde bulunan farklı üniversitelerden de öğrencilerin kaldığı “GSB Başkent Yurtları-1” kadın KYK yurdunda art arda 3 kez patlama sesi duyuldu.

Öğrencilerin aktardığına göre 4 bloklu yurtta patlama D-Blok’ta gerçekleşirken, doğalgaz kokusunun etrafa yayıldığı ve kokudan etkilenen, zehirlendiği düşünülen öğrencilerin olduğu yurdun önüne ambulansların geldiği ulaştığımız bilgiler arasında. Patlamanın sebebinin ne olduğu ise henüz tam olarak bilinmiyor.

Patlama sonrasında binayı su basmış olup binanın boşaltıldığı öğrencilerin yurdun bahçesinde beklemede olduğu ve binaya alınmadığı biliniyor. Olayda can ve mal kaybı yaşanıp yaşanmadığı da henüz belirsiz durumda.

Öğrencilerin bu gece yurda girip giremeyecekleri giremezlerse nerede kalacakları ve öğrencilerin eşyalarının sudan ne kadar hasar gördüğü şu anda bilinmiyor.