Bayram tatili AKP'lilere güzel: Monako'da istakoz yiyenden sonra bir AKP'linin de soluğu Maldivler'de aldığı ortaya çıktı!

AKP'nin Çankırı adayı Hüseyin Filiz de seçim yenilgisinin ardından Maldivler tatilinden fotoğraf paylaştı. Filiz, "Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel" dedi.

Bayram tatili AKP'lilere güzel: Monako'da istakoz yiyenden sonra bir AKP'linin de soluğu Maldivler'de aldığı ortaya çıktı!

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monako’da istakoz yediği anları sosyal medya hesabından paylaşması konuşulmaya devam ederken; AKP’nin Çankırı adayı Hüseyin Filiz de Maldivler tatilinden fotoğraf paylaştı.

Tatilden fotoğraflar paylaşan Filiz, “Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel. Torunlarım Hüseyin, Ömer, Hülya Minel ve Alisa” notunu düştü. AKP eski milletvekili olan Hüseyin Filiz, 31 Mart seçimlerinde Çankırı’da aday olmuş ama kazanamamıştı.

SEÇİMLDEN SONRA “YALLAH MALDİVLER”

Gazeteci İsmail Saymaz, konuyla ilgili yaptığı yorumda şunları söyledi:

“Eski AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, bayram tatili için torun tombalak Maldivler’e gitmiş. Seçime kadar “kefenimizi giydik, bekle Kudüs…” Seçimden sonra “Şortlarımızı giydik, yallah Maldivler…”

NE OLMUŞTU?

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Monaco’da istakoz yediği anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

 

AKP’li Mücahit Birinci, Bursalı’nın bu paylaşımına sert bir dille tepki göstererek, partilileri uyarmıştı. Birinci, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Herkes kendine gelsin! Ya da bu partiden defolup gitsin! Yeter!” ifadelerini kullanmıştı.