TKH: İşgalci İsrail tüm bölgeyi savaşa sürükleyecek bir vahşeti sürdürüyor

TKH tarafından yapılan açıklamada "Halkımızın Nasrallah’ın ölümüne sevinen Siyonist İslamcıları ve cihatçı teröristleri hep hatırlaması gerekir. Amerika’dan beslenen bir mezhepçilik ile hareket edip İsrail’e karşı nutuklar paralayanların arkadan dolanıp ticaretlerini, ittifaklarını sürdürdükleri unutulmamalıdır." denildi.

TKH: İşgalci İsrail tüm bölgeyi savaşa sürükleyecek bir vahşeti sürdürüyor

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) Siyonist İsrail rejiminin Lübnan’a yönelik saldırılarına ilişkin bir açıklama yayımladı. Açıklamada “Arkasını yasladığı ABD ve NATO’nun sağladığı imkanlarla hiçbir ayrım ve hedef gözetmeden saldırmayı sürdüren İsrail’in son saldırılarında Hizbullah lideri Seyyid Hasan Nasrallah’ın hayatını kaybetmesi emperyalizme ve işbirlikçilerine karşı direnen Ortadoğu halklarının iradesini teslim alamayacaktır.” denildi.

“İşgalci İsrail tüm bölgeyi savaşa sürükleyecek bir vahşeti sürdürüyor” başlığıyla yayımlanan açıklamada şunlar kaydedildi:

İşgale, topraklarının gasp edilmesine, kendi ülkelerinde aşağılanmaya ve nihayet yok edilmeye karşı mücadele eden Filistin halkına karşı Gazze’de çocuk, kadın, sivil ayrımı yapmaksızın tarihin gördüğü en vahşi soykırıma kalkışan Siyonistler, şimdi de Lübnan’da terör estiriyor.

Arkasını yasladığı ABD ve NATO’nun sağladığı imkanlarla hiçbir ayrım ve hedef gözetmeden saldırmayı sürdüren İsrail’in son saldırılarında Hizbullah lideri Seyyid Hasan Nasrallah’ın hayatını kaybetmesi emperyalizme ve işbirlikçilerine karşı direnen Ortadoğu halklarının iradesini teslim alamayacaktır.

Halkımızın Nasrallah’ın ölümüne sevinen Siyonist İslamcıları ve cihatçı teröristleri hep hatırlaması gerekir. Amerika’dan beslenen bir mezhepçilik ile hareket edip İsrail’e karşı nutuklar paralayanların arkadan dolanıp ticaretlerini, ittifaklarını sürdürdükleri unutulmamalıdır.

Siyonizm kazanamayacak, Ortadoğu’nun emekçileri er ya da geç emperyalizmin işbirlikçilerini ve kuklalarını yenecektir