Zafer, direnen inşaat işçisinin oldu

İYİ-SEN tarafından yapılan açıklamada "Pazarcık TOKİ şantiyesinde sendikasıyla ilk kez buluşan ve yeni üye olan 90 inşaat işçisi arkadaşımıza da hoş geldin diyoruz. Şantiyelerde hak gaspı varsa inşaat işçisinin de sendikası var!" denildi.

Zafer, direnen inşaat işçisinin oldu

Kahramanmaraş Pazarcık TOKi deprem konutları şantiyesinde çalışan ve aylardır birikmiş ücretlerini alamayan İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası (İYİ-SEN) üyesi işçilerin iş bırakma eylemi kazanımla sonuçlandı. Sendikadan yapılan açıklamada,  “Yurdun neresinde hangi şantiyesinde olursa olsun hak gasplarına, iş cinayetlerine karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.” denildi. Açıklamada şunlar kaydedildi:

“İNŞAAT İŞÇİSİ SENDİKASIYLA GÜÇLÜDÜR!

Kahramanmaraş Pazarcık TOKi deprem konutları şantiyesinde EN -EZ İnşaat ve ARAZ Enerji bünyesinde çalışan sendikamızın üyesi işçi arkadaşlarımızın aylardır birikmiş ücretleri için başlatmış olduğumuz iş bırakma eylemi bugün itibariyle kazanımla sonuçlanmıştır.

Yurdun neresinde hangi şantiyesinde olursa olsun hak gasplarına, iş cinayetlerine karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

Şantiyelerde kurulmuş sömürü çarkını inşaat işçisi sendikasıyla yerle bir edecek.

Pazarcık TOKİ şantiyesinde sendikasıyla ilk kez buluşan ve yeni üye olan 90 inşaat işçisi arkadaşımıza da hoş geldin diyoruz.

Şantiyelerde hak gaspı varsa inşaat işçisinin de sendikası var!”