Anadolu Adliyesi'nde 100 kişiye gözaltı kararı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü ‘FETÖ’ soruşturması kapsamında Anadolu Adalet Sarayı’nda görevli 100’e yakın personele yönelik gözaltı kararı alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde polis ekipleri, Anadolu Adalet Sarayı’nda görevli olan ve haklarında gözaltı kararı alınan şüphelileri yakalamaya yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda polis ekipleri, aralarında zabıt katibi ve mübaşirlerin de bulunduğu çok sayıda personelin... View Article

Anadolu Adliyesi'nde 100 kişiye gözaltı kararı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü ‘FETÖ’ soruşturması kapsamında Anadolu Adalet Sarayı’nda görevli 100’e yakın personele yönelik gözaltı kararı alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde polis ekipleri, Anadolu Adalet Sarayı’nda görevli olan ve haklarında gözaltı kararı alınan şüphelileri yakalamaya yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda polis ekipleri, aralarında zabıt katibi ve mübaşirlerin de bulunduğu çok sayıda personelin adliyedeki odalarında arama gerçekleştiriyor. Zanlıların bilgisayarlarında da inceleme yapılıyor. Bu arada, bazı personelin polis ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.