IŞİD Hama'da bir köye saldırdı : 51 ölü, 100 yaralı

IŞİD, Suriye’de Hama’nın Akareb köyüne saldırı düzenledi. Saldırıda 51 sivil hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi de yaralandı. Suriye’nin Hama bölgesinde, IŞİD’in Selamiye kenti yakınındaki Akareb köyüne saldırması sonucu 51 sivilin hayatını kaybettiği, 100’den fazla kişinin de yaralandığı bildirildi. Suriye ordusu, IŞİD’in Akareb’e saldırısını püskürttüklerini açıklarken devlet haber ajansı SANA, 20 sivilin öldüğünü aktardı. Sputnik’e bilgi... View Article

IŞİD Hama'da bir köye saldırdı : 51 ölü, 100 yaralı
IŞİD, Suriye’de Hama’nın Akareb köyüne saldırı düzenledi. Saldırıda 51 sivil hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi de yaralandı.

Suriye’nin Hama bölgesinde, IŞİD’in Selamiye kenti yakınındaki Akareb köyüne saldırması sonucu 51 sivilin hayatını kaybettiği, 100’den fazla kişinin de yaralandığı bildirildi.

Suriye ordusu, IŞİD’in Akareb’e saldırısını püskürttüklerini açıklarken devlet haber ajansı SANA, 20 sivilin öldüğünü aktardı.

Sputnik’e bilgi veren Selamiyeli bir doktor, “51 ölü ve 100’den fazla yaralı, bu IŞİD’in Akareb köyüne düzenlediği saldırının kurbanlarına dair son rakamlar” dedi.

Akareb köyü stratejik öneme sahip, çünkü yakınından Halep yolu geçiyor.