'Melih Gökçek sivil hayata alışmaya çalışıyor'

Recep Tayyip Erdoğan tarafından “metal yorgunluğu” gerekçesiyle görevden alınacağı iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ne kadar çok çalıştığını göstermek için kendini parçalıyor. Ankara’daki üniversite rektörleriyle bir araya gelerek “ortak akıl toplantısı” yaptığını paylaşan Melih Gökçek, bazı üniversitelere “sözler” verdiğini de belirtiyor. Melih Gökçek Twitter hesabı üzerinden paylaştığı... View Article

'Melih Gökçek sivil hayata alışmaya çalışıyor'

Recep Tayyip Erdoğan tarafından “metal yorgunluğu” gerekçesiyle görevden alınacağı iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ne kadar çok çalıştığını göstermek için kendini parçalıyor.

Ankara’daki üniversite rektörleriyle bir araya gelerek “ortak akıl toplantısı” yaptığını paylaşan Melih Gökçek, bazı üniversitelere “sözler” verdiğini de belirtiyor.

Melih Gökçek Twitter hesabı üzerinden paylaştığı görüntüler ise, sosyal medya kullanıcıları tarafından dalga malzemesi haline getirildi.

İşte Melih Gökçek’in adeta “sivil hayata alışmaya çalışıyor” dedirten görüntüleri: