Şaşırtmadı: Nevşin Mengü'yü taciz eden şahıs AKP'li yönetici çıktı

Nevşin Mengü’ye Twitter’dan tacizde bulunan kişinin AKP Çorum Merkez İlçe teşkilatında yöneticilik yaptığı ortaya çıktı. Sunucu Nevşin Mengü’ye sosyal medyadan çirkin sözlerle saldıran ve tacizde bulunan kişi AKP’nin eski yöneticisi çıktı. Mengü, kendisini hedef alan şahsı, Twitter üzerinden ifşa etti. Twitter’a “Bu elemanın bir ailesi vb var mı? Sürekli stalk ediyor, rahatsızlık veriyor. Kimin yakınıysa... View Article

Şaşırtmadı: Nevşin Mengü'yü taciz eden şahıs AKP'li yönetici çıktı

Nevşin Mengü’ye Twitter’dan tacizde bulunan kişinin AKP Çorum Merkez İlçe teşkilatında yöneticilik yaptığı ortaya çıktı.

Sunucu Nevşin Mengü’ye sosyal medyadan çirkin sözlerle saldıran ve tacizde bulunan kişi AKP’nin eski yöneticisi çıktı. Mengü, kendisini hedef alan şahsı, Twitter üzerinden ifşa etti.

Twitter’a “Bu elemanın bir ailesi vb var mı? Sürekli stalk ediyor, rahatsızlık veriyor. Kimin yakınıysa sahip çıkabilir mi?” yazan Mengü’ye çok sayıda sosyal medya kullanıcısından yanıt geldi. Şahsın, eski AKP’li yönetici olduğunu belirten sosyal medya kullanıcıları, tacizci AKP’li hakkında çıkan haberleri paylaştı.