IŞİD'e büyük darbe: Suriye ordusu örgütün son kalesini tamamen geri aldı

Suriye Ordu ve Silahlı Kuvvetler Genel Komutanlığı ordu birlikleri Deyr ez Zor ilinin güneydoğusunda Irak sınırının yakınındaki Abu Kemal kentinin tamamını IŞİD’ten kurtarıp kontrollerine geçirdiklerini belirtti. Komutanlık yayımladığı bültende; Abu Kemal kentinin kurtarılmasının, Suriye ve tüm bölge için terör örgütü IŞİD projesi ve bu projenin destekçilerinin hayallerinin çöküşü anlamına gelmesiyle büyük bir önem taşıdığına dikkat... View Article

IŞİD'e büyük darbe: Suriye ordusu örgütün son kalesini tamamen geri aldı

Suriye Ordu ve Silahlı Kuvvetler Genel Komutanlığı ordu birlikleri Deyr ez Zor ilinin güneydoğusunda Irak sınırının yakınındaki Abu Kemal kentinin tamamını IŞİD’ten kurtarıp kontrollerine geçirdiklerini belirtti.

Komutanlık yayımladığı bültende; Abu Kemal kentinin kurtarılmasının, Suriye ve tüm bölge için terör örgütü IŞİD projesi ve bu projenin destekçilerinin hayallerinin çöküşü anlamına gelmesiyle büyük bir önem taşıdığına dikkat çekti.

Abu Kemal kentinin IŞİD ve onu destekleyenler açısından taşıdığı öneme dikkat çeken komutanlık; bu kenti kurtarmanın bölgede geri kalan IŞİD’in küçük toplanma yerlerini kurtarma açısından da stratejik bir önem taşıdığını ifade etti.