70 milyon lira kazanan kişi hâla ortada yok: Bileti satan seyyar bayiden açıklama

Üsküdar'da 70 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği biletin sahibinin ortaya çıkmaması senaryoları da beraberinde getirmişti. O bileti satan Ali Özçalımlı açıklamalarda bulundu.

70 milyon lira kazanan kişi hâla ortada yok: Bileti satan seyyar bayiden açıklama

Milli Piyango çekilişinde 70 milyon lira ikramiye kazanan kişi, üzerinde 2 aydan fazla bir süre geçmesine rağmen henüz ortaya çıkmadı.

Şimdiye kadarki en büyük ikramiye rakamı olan sözkonusu paranın teslim alınmaması, birçok farklı senaryonun ortaya çıkmasını beraberinde getirirken bileti satan seyyar bayi Ali Özçalımli, biletin sahibi ile ilgili tahminlerini söyledi.

Sadecehaber.com‘a konuşan Özçalımlı, “şaibeli dedikodular”a inanılmaması gerektiğini savunurken, “Bileti ya yaşlı birine ya da yabancı birine sattım. İstanbul kart dolum merkezinden bilet almaya çalışan bir amca vardı ona 6 tane sattım o amcaya çıktığını düşünün. Bilete nasıl baksın, nerden bilsin kendisine çıktığını? Belki de çıktı ama haberi yok.” ifadelerini kullandı.

Bir diğer tahminini söyleyen Özçalımlı, “Yabancılar da çok bilet aldı benden 2 tane, 3 tane alan oldu. Yurtdışında oldukları için tahsili yapamamış veya bileti unutmuş olabilirler.” dedi.

Ortaya atılan senaryolara ilişkin ise “O haberler benim kulağıma hemen ertesi gün gelmeye başladı, onlara inanmayın. Aslı astarı olan haberler değil.” dedi.