Kocaeli'de ülkücüler ülkücü patrona saldırdı

Seçim sürecinde başlayan saldırılara bir yenisi daha eklendi.

Kocaeli'de ülkücüler ülkücü patrona saldırdı

23 Haziran seçimleri öncesi İyi Partili yöneticilere yönelik olarak bir çok ilde düzenlenen ve arkasında MHP’nin olduğu iddiası güçlü şekilde dile getirilen saldırılar sürüyor.

Toplu şekilde yapılan saldırıların bu seferki adresi Kocaeli oldu. Kocaeli merkezde, İyi Partili işadamı Faruk Bostan akşam saatlerinde saldırıya uğradı. Bostan, İzmit Cedit Mahallesi’nde birkaç kişi tarafından darp edildi. Bostan’ı darp eden şahıslar daha sonra olay yerinde kaçtı. Saldırıya uğrayan Bostan Kocaeli Devlet Hanesine götürüldü.

Kocaeli Fikir gazetesinin haberine göre, olay sonrası Faruk Bostan’ın Saraybahçe Polis Karakolu’nda verdiği ifadede saldırıyı MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ile Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender’in yaptırdığını dile getirip şikayetçi olduğu öğrenildi.

Bostan 23 Haziran seçim gününün akşamı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün iş yerini bastığını iddia ederek “Köpeğine beni aratip sinkaflı küfürler ettiriyorsun… Işyerimi ben yokken bastırtıyorsun… Ben geldim hadi sizde gelin bekliyorum. Eşkiyamısınız ulan siz!!!!” demişti.

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Üyesi olan Bostan, 31 Mart yerel seçimlerinde de İzmit Belediye Meclisi Üyesi aday adayı olmuştu.