Peker'den yeni 'Taranoğlu' iddiası: 'Kasetimi Tayyip Bey'in önüne koyacaklar' diyerek...

Ülkücü mafya lideri Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu'yla ilgili ikinci ifşaatında 'kaset' iddiasında bulundu.

Peker'den yeni 'Taranoğlu' iddiası: 'Kasetimi Tayyip Bey'in önüne koyacaklar' diyerek...

Ülkücü mafya lideri Sedat Peker, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanlarından Serkan Taranoğlu‘yla ilgili ifşaatlarına akşam saatlerinde yenilerini ekledi.

Peker’in Taranoğlu’yla ilgili olarak, kendisiyle bağlantılı Deli Çavuş isimli twitter hesabından “Galiba bana da magazin sevdası bulaştı” diyerek anlattığı olay şöyle:

“1-)Twitter aleminin değerli insanları, 40 yaş altı ve ihtiyarlar (yani bizim ekip), ilk defa magazin olayı olmadan bir suç ifşasına bu kadar destek verdiniz. Gerçekten çok duygulandım. Ancak galiba sizden bana magazin sevdası bulaştı. Size esas rezilliği anlatmayı unuttum.

2-)Mine Hanımla eşi İbrahim Bey (Marka Yatırım Holdingin sahipleri) Ankara’da SPK’daki sorunlarını çözmek için bir tuzaktan diğerine düştüklerinde
@serkantaranoglu ile Sheraton otelin lobisinde bir görüşme yapıyorlar. Ancak ilk görüşmeleri değil artık samimi olmuşlar.

3-)Hırsız danışman @serkantaranoglu, Mine Hanımın eşi İbrahim Beye arabayla baş başa gezelim mi diyor. İbrahim Bey de tabii ki diyerek kabul ediyor. Araba ile yarım saat gezdikten sonra
@serkantaranoglu: Benim yarına kadar 4 milyon TL bulmam lazım, diyor. İbrahim Bey de…

4-)…”Bütün hesaplarımız blokeli. Ben nerden bu parayı bulup sana vereyim?” diyor.Bunun üzerine hırsız danışman @serkantaranoglu “Benim kasetim var, bunu Tayyip Beyin önüne koyacaklar, lütfen yardım et.” diyince İbrahim Bey de ne kaseti diye soruyor. Bir karı koca bunun yanına..

5-)…gelmiş. Meğer bunların amacı @serkantaranogluna tuzak kurmakmış. Bu hırsız danışman sadece hırsız da değil. Irz düşmanı şerefsiz adamın karısıyla yatıyor. Gerçi kadının kocası da ayrı bir deyyusu ekber. Kocası da bunları kayda alıyor (Bak vallahi diyorum).

6-)Eğer bu 4 milyonu yarına kadar bulmazsam kaseti Tayyip Beye yollayacaklar diyor. Bu namussuz da her yerde “Din elden gidiyor, vatan elden gidiyor.” diyen sahtekarlardan. Din elden gidiyor, hırsızlık yap; vatan elden gidiyor, evde adamın karısıyla yat. Ulan nasıl bir kahpe… döneme denk geldik arkadaş ya?”