CHP'den Ensar Vakfı'nı aklamaya çalışanlarla Kutlu Doğum Haftası programı

Kuytul, Ensar Vakfı'nı aklamak için "Bu tür olaylar peygamberin cemaatinde de vardı" cümlesini kurmuş, çok sayıda tepki almıştı.

CHP'den Ensar Vakfı'nı aklamaya çalışanlarla Kutlu Doğum Haftası programı
CHP’li Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki Nâzım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’ni, “Annen de olsa diz kapağının üstü tahrik eder” diyen ve Ensar Vakfı’ndaki tecavüz olaylarını aklamaya çalışan Alparslan Kuytul’un konferansı için tahsis etti!

alparslan kuytulsol’un haberine göre, gerici Furkan Vakfı’nın lideri Alparslan Kuytul, 10 Nisan Pazar günü CHP’li Yenimahalle Belediyesi’ne ait Nâzım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde “Kutlu doğum konferansı” verecek.

Kuytul, Ensar Vakfı’nı aklamak için “Bu tür olaylar peygamberin cemaatinde de vardı” cümlesini kurmuş, çok sayıda tepki almıştı.

Kuytul, şimdi de CHP’li Yenimahalle Belediyesi’ne ait Nâzım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde “Hazreti Peygamberle Gelen Aydınlık” konulu bir konferans vermeye hazırlanıyor. Ankara’nın cadde ve meydanlarına asılan duyurularda, etkinliğin CHP’li belediyeye ait salonda yapılacağı belirtiliyor.