AKP'ye geçince danışmanı istifa etti: Utanç vesikası...

'İyi Parti'den istifa eden Milletvekili Tamer Akkal'ın AKP'ye geçişinin ardından, TBMM'deki danışmanı Cenk Özatıcı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AKP'ye geçince danışmanı istifa etti: Utanç vesikası...

‘İyi Parti’den istifa eden Milletvekili Tamer Akkal, bugün AKP’ye geçti. Akkal’ın parti rozeti bugün AKP Grup Toplantısı’nda Tayyip Erdoğan tarafından takıldı.

Akkal’ın AKP’ye geçişinin ardından, TBMM danışmanı Cenk Özatıcı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özatıcı, “AKP’ye geçen bir milletvekilinin yanında, aynı göreve devam etmeyi utanç vesilesi kabul ederim” dedi.

Özatıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bu haramzade düzene boyun eğerek zafer kazanmaktansa, onurlu ve cesur insanlarla kaybetmeyi tercih ederim” derken “Seçimden sonra, ODTÜ’de doktora yapan bir ülkücü öğrenci olarak, İYİ Parti Manisa milletvekilinin yanında TBMM’de danışmanlık kadrosu aldım. Hem okudum hem çalıştım. Fakat geldiğimiz noktada 130.000 vatandaşımızın oyunu, teşkilatlarımızın baskı ve imkansızlıklar içinde verdikleri mücadeleyi hiçe sayarak AKP’ye geçen bir milletvekilin yanında, aynı göreve devam etmeyi utanç vesikası olarak kabul ederim. Bu sebeple bu görevden istifa ettiğimi kamuoyuna arz ederim. Onurlu bir yenilgi, yüz kızartıcı bir zaferden iyidir” ifadelerini kullandı.