Altın Küre Ödülleri: 'Ödülünüzü alın, tanrıya ve menajerinize teşekkür edin ve s....r olup gidin'

77. kez gerçekleştirilen Altın Küre Ödülleri’ndeki Açılış Konuşmasını sunan oyuncu Ricky Gervais, ABD film endüstrisiyle küfürlü sözler sarfederek dalga geçti.

Altın Küre Ödülleri: 'Ödülünüzü alın, tanrıya ve menajerinize teşekkür edin ve s....r olup gidin'

Altın Küre Ödülleri’nin sunuculuğunu yapan İngiliz komedyen ve oyuncu Ricky Gervais’in  77. Altın Küre Ödülleri’nin açılış konuşmasını yaptığı konuşması gündem oldu.

Gervais, ABD sinema sektörüyle alay ettiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“-Apple, The Morning Show’la televizyon işine girdi, Çin’de çalışma koşulları kötü işletmeleri olan bir şirketten haysiyet ve doğru iş yapmanın önemi üzerine müthiş bir dram. Yani, uyanık olduğunuzu söylüyorsunuz, ama iş yaptığınız şirket Çin’de.

-Çalıştığınız şirketler inanılmaz. Apple, Amazon, Disney… IŞİD çevrimiçi bir platform kursa görüşmeler için hemen menajerinizi ararsınız değil mi? O yüzden bu akşam bir ödül kazanırsanız, bunu siyasi bir konuşma yapmak için bir platform olarak kullanmayın, tamam mı? Halka ders verecek pozisyonda değilsiniz. Gerçek dünya hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. Çoğunuz okulda Greta Thunberg’den daha az zaman geçirdiniz. Eğer kazanırsanız, gelin, küçük ödülünüzü kabul edin, menajerinize ve tanrınıza teşekkür edin ve s…ir olup gidin.”