Esenyurt'ta eski eşi tarafından rehin alınan kadın darp edildi

Esenyurt'ta eski eşini kaçırarak defalarca döven ve öldürülmekle tehdit eden Recep Y.'nin tepkiler üzerine tutuklandığı açıklanırken Eylence, "umarım 2 gün sonra bırakılmaz ve hakettiği cezayı bulur" dedi

Esenyurt'ta eski eşi tarafından rehin alınan kadın darp edildi

Esenyurt’ta yaşayan Semine Eylence (46) isimli kadın dün 06.45 sıralarında işe gitmek için yola çıktığı esnada 5 yıl önce boşandığı Recep Y.(50) isimli şahıs tarafından darp edilerek bir araca bindirildi.

Ardından Semine Eylence’yi Şahintepe Mahallesinde bulunan bir konteynere sokan Recep Y. 4 saat boyunca adeta dehşeti yaşattı. Saldırgan Yılmaz hakkında şikayetçi olan kadın “Tutuklanmadı, yakalanmadı, ifadesi dahi alınmadı” dedi.

“YARDIM İSTİYORUM”

Gözaltına alınan eski koca emniyete götürülerek sorguya alınırken, Semine Eylence ise yaşadıklarını anlattığı bir videoyu sosyal medyada paylaştı.

Eylence, şu ifadeleri kullandı:

Eski eşim bir şoförle beni darp ederek araca bindirdi.Sonra şoför tuttu eski eşim beni dövdü.Yaklaşık 5 yıl önce boşanmıştık.

3 yıl önce de aynı şeyi yapmıştı. İfadesi alındı, salındı. Bugün de yine aynı.Beni kulübe gibi bir yere götürdü. Saat 07.00’da 11.00’a kadar orada tuttu beni. Beni darp etti ve öldüreceğini söyledi. Bütün yetkililerden yardım istiyorum.

TEPKİLER ÜZERİNE TUTUKLANDI

Sosyal medyada büyük tepki çeken olayın ardından önce gözaltına alınan şahsın tutuklandığı açıklandı.

Kararı sosyal medya hesabından paylaşan Semine Eylence, “emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler az önce haber aldık tutuklanmış umuyoruz ki 2 gün sonra bırakılmaz ve hakettiği cezayı bulur” diye yazdı.